Badi mustar

Istoria

ISTORIA

Prestări Servicii Mi-Tu-Ház S.R.L. este o intreprindere cu capital social privat, fondat în 1992 de proprietarii Imre Sándor si Imre Ildikó. Reţeta tradiţională a Muştarului Badi, este inventat în anul 1990 de Meşterul Badi, fiind muştarul cu cel mai bun gust din zona Târgu Secuiesc. Preluând reţeta originală, de către compania noastră, nemodificând şi păstrând compoziţia şi conţinutul muştarului până în prezent, astfel consumatorii au rămas fideli produsului meşterului. Astăzi Muştarul Badi, poate fi achiziţionat în numeroase magazine din judeţul Covasna, Bucureşti şi de asemenea în câteva magazine multi din Ungaria (în toate magazinele AUCHAN şi urmează să apară şi în magazinele CBA), în cele patru sortimente (cu hrean, dulce, cu miere şi picant ), în ambalaje de 200 g, 270 g, 450 g şi 1000 g.

Produsele noastre au renume de caracterul lor natural, echipa noastră depunând eforturi majore, ca ele să ajungă cât mai proaspăt pe masa consumatorilor. Societatea, având propriul parc auto, distribuie produsele la clienţi, având posibilitatea de a livra aproape în toată ţara. Nu este o sarcină uşoară, pentru că producem şi vindem mai multe tone lunar.

Indiferent sub ce formă ar fi - floare, sămânţă, condiment, ulei sau pulbere - muştarul poate da savoare vieţii.

 

Produs Secuiesc

Muștarul Badi este certificat ca produs secuiesc din anul 2011. Prin obținerea acestei mărcii înregistrate, Muștarul Badi a fost recunoscut parte a gastronomiei autentic secuiești.

Fondatorii Produsului Secuiesc prin înregistrarea mărcii au avut în vedere introducerea produselor în magazinele autohtone și din străinătate, punând pe masa consumatorilor europeni rezultatele muncii gospodarului secui. Promovând produsele secuiești împreună cu ofertele turistice din regiune la târguri din tară și din străinătate contribuind astfel la înființarea de noi unități de producție autohtone în Ținutul Secuiesc.

 

Drumul către Statele Unite ale Americii

În unele culturi ale lumii, muștarul este considerat “regele condimentelor”, prilej datorită căruia Muzeul Național al Muștarului din Middleton, statul Wisconsin, Statele Unite ale Americii a inițiat prima sâmbătă din luna August ca Zi Națională a Muștarului, iar din 1991 s-a oficiat în fiecare an.

Muștarul Badi este singurul din cadrul muștarelor din industria românească care a ajuns în anul 2013 și este prezent în Muzeul Național al Muștarului din Middleton, statul Wisconsin.

Toate produsele din gama Badi sunt caracterizate prin faptul că ingredientul principal este sămânța de muștar. Conservarea perfectă a acestora se obține prin cale naturală cu oțet alimentar, obținut din vin vechi prin fermentație, iar cel cu hrean în special și cu hrean sălbatic.